Animation-cartoon

The Three Musketeers – Ba Chàng Lính Ngự Lâm

A historical romance, it relates the adventures of four fictional swashbuckling heroes who lived under the French kings Louis XIII and Louis XIV, who reigned during the 17th and early 18th centuries. At the beginning of the story, D’Artagnan arrives in Paris from Gascony and becomes embroiled in three duels with the three musketeers Athos, Porthos, and Aramis. The four become such close friends that when D’Artagnan serves an apprenticeship as a cadet, which he must do before he can become a musketeer, each of his friends takes turns sharing guard duty with him. The daring escapades of the four comrades are played out against a background of court intrigue involving the powerful cardinal Richelieu.

Vào thế kỷ 17 tại Pháp, D’Artagnan từ Gascony đến Paris với mong muốn trở thành một chàng lính ngự lâm. D’Artagnan, người vốn ngưỡng mộ những con phố tuyệt đẹp của Paris, bị móc túi. Trong khi đang cố gắng đuổi theo kẻ cắp, anh gặp 3 người lính ngự lâm. Ba người này không ai khác ngoài bộ ba trứ danh Arthos, Aramis và Porthos! Khi 3 người lính ngự lâm nhìn anh cười chế giễu vẻ ngoài nông dân quê mùa, chàng thanh niên can đảm đến từ Gascony, D’Artagnan thách thức đấu kiếm với họ.

Âm thanh của chuông từ tháp đồng hồ báo hiệu đã là giờ trưa. Cuối cùng, D’Artagnan và 3 người lính ngự lâm bắt đầu giao đấu. Đột ngột, những người đàn ông áo choàng đỏ xuất hiện. Những người này là lính hoàng gia của người có quyền lực nhất Paris Cardinal Richelieu

Click to see more cartoon films