Comedy and Romance

Your’re Never Too Young 1955 English Sub – Không Bao Giờ Là Quá Trẻ

A valuable diamond is stolen at a Los Angeles hotel and a man guarding it is killed. The thief, Noonan, hides it from police, first in the jacket of a customer, Bob Miles, and then in the pocket of a barber’s apprentice, Wilbur Hoolick.

Wilbur, boarding a train to go home to Blitzen, Washington, pretends to be an eleven-year-old in order to purchase a ticket for half price. Noonan sits beside him, still trying to retrieve the stolen jewel. Wilbur gets the impression that the thief is a jealous husband. He hides in the compartment of Nancy Collins, a teacher at a private girls’ school. Feeling sorry for “young” Wilbur traveling alone, she allows him to stay there for the duration of the train ride.

Một viên kim cương có giá trị bị đánh cắp tại một khách sạn ở Los Angeles và một người đàn ông bảo vệ nó đã bị giết. Tên trộm, Noonan, giấu nó khỏi cảnh sát, đầu tiên là trong chiếc áo khoác của một khách hàng, Bob Miles, và sau đó trong túi của người học việc của thợ cắt tóc, Wilbur Hoolick.

Wilbur, lên một chuyến tàu để về nhà ở Blitzen, Washington , giả vờ là một đứa trẻ mười một tuổi để mua một vé với giá bằng một nửa. Noonan ngồi bên cạnh anh, vẫn cố lấy lại viên ngọc bị đánh cắp. Wilbur có ấn tượng rằng tên trộm là một người chồng ghen tuông. Anh ta trốn trong khoang của Nancy Collins, một giáo viên tại một trường nữ sinh tư thục. Cảm thấy tiếc cho “thanh niên” Wilbur đi du lịch một mình, cô cho phép anh ta ở đó trong suốt thời gian đi tàu.

video
play-sharp-fill

 

CLICK TO SEE MORE COMEDY AND ROMANCE FILMS